ons

verhaal

OpeningSUREN: Ma-di-woe-vrijdag 8.00u - 18.00u | Zaterdag  8.00u - 16.00u
GEEF Uw BESTELLING DOOR: 015 65 43 40

ons verhaal

Ons verhaal begint te groeien in 2015…

Als zoon van een ambachtelijk slager en na jaren te hebben gewerkt voor supermarktketens, blijft mijn grote droom: een eigen ambachtelijkeslagerij te kunnen uitbaten waarbij ik het ambacht ten volle kan uitvoeren enzo u, als klant, een smaakvol en eerlijk stuk vlees kan aanbieden, net zoals ik het van mijn vader heb geleerd.

In augustus 2016 kunnen we onze gloednieuwe zaak openen in ons dorp, Onze–Lieve–Vrouw–Waver, waar toen geen slagerij meer was.

Van in het begin is het voor ons belangrijk dat er met kwaliteitsvolle en Belgische producten gewerkt wordt. Er wordt uitsluitend vrouwelijk rund verwerkt en het varkensvlees is van Duroc D’Olive, afkomstig van het loslopend Duroc varken. Voor gevogelte bieden wij kwaliteitskip aan en natuurlijk ook onze eigen regionale Mechelse koekoek, een streekproduct bij uitstek!

We werken ook samen met lokale producenten van conserven en sauzen om zo een uniek aanbod te kunnen geven.

Het aanbod charcuterie en salades wordt grotendeels door mezelf bereid en dit met een uitmuntende vakkennis en een creatieve geest.

Wat ons aanbod kazen betreft: stappen wij ook niet mee in het verhaal van massaproductie van supermarkten. Voor elk stukje kaas in zijn soort zoeken wij een “Belgisch alternatief”.

Ons verhaal startte 4 jaar geleden maar nog steeds werken en snijden we dit dagelijks bij. Met steeds dezelfde passie en respect voor het (h)eerlijke product.